FAQ

groepsvervoer naar festivals en evenementen

Budget: zowel zit- als staanplaatsen (bus).
Basic: uitsluitend normale zitplaatsen (touringcar).
Comfort: zitplaatsen met extra beenruimte (luxe touringcar).
Partybus: een gelede bus met zowel zit- als staanplaatsen, een audiosysteem en discolichten.
Je bent te gast in onze bus, wij verwachten dat je ons materiaal, personeel en andere reizigers met respect behandelt. Wij hanteren een zero tolerance beleid zodra sprake is van vernieling, bedreiging, mishandeling, drugsgebruik of (seksueel getinte) ongepaste opmerkingen. Indien noodzakelijk zullen wij de Politie inlichten en eventuele schade trachten te verhalen. Omwille de (sociale) veiligheid kan de toegang tot de bus worden ontzegd.
In onze bus is helaas geen standaard ruimte aanwezig voor een rolstoel, deze kan bij sommige busreizen mogelijk wel onderin de bus. Dit dient u tijdig aan te vragen via ons e-mailadres.
BOB is top! Reis met ons zonder droog te staan. Voordat we huiswaarts vertrekken zijn gekoelde 6-packs bier bij de chauffeur verkrijgbaar. We verkopen helaas geen losse blikjes. Lege blikjes zien we graag - onbeschadigd - terug in de afvalzak. Statiegeld doneren we aan Stichting Het Vergeten Kind.
Voor busvervoer naar een festival waarbij sprake is van een heen- en terugreis op verschillende dagen kan een toeslag in rekening worden gebracht voor bagage.
Wanneer een busreis komt te vervallen door annulering van het evenement, door omstandigheden of vanuit onmacht, dan heeft u recht op restitutie van de reissom. Het bedrag wordt binnen 14 dagen terugbetaald. (excl. eventuele administratiekosten)